aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Κυνηγά μόνο το «διπλό»

Καρμιώτισσα: Κυνηγά μόνο το «διπλό»

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες με τις Δόξα και Παραλίμνι, η Καρμιώτισσα πάει στο «Αμμόχωστος» για να αναμετρηθεί με τον Ερμή, σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών είναι στο -1 από τον σημερινό αντίπαλό της και θέλει με «διπλό» να τον ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα. Στο ματς του α’ γύρου δέχθηκε την ήττα από τον Ερμή και θα θελήσει να απαντήσει και να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας για υλοποίηση του στόχου της.

Ο Χρύσης Μιχαήλ δεν υπολογίζει τον Άντρις Νεοφύτου λόγω καρτών. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή του και στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι Τούμπας, Χρίστου, Μπαράνοφ, Πέρετζ, Μαλεκκίδης, Μ. Σασί, Ρέινολντς, Παχίπης, Μπαργκάν, Ι. Σασί, Ρόμο.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε χθες ο δανεισμός του Μάριου Στυλιανού από την Ανόρθωση και ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Καρμιώτισσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ