aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: «Φώναξε» πως δεν είναι… πυροτέχνημα

Καρμιώτισσα: «Φώναξε» πως δεν είναι… πυροτέχνημα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στις πρώτες αγωνιστικές, η Καρμιώτισσα αντιμετωπίζοντας ισχυρούς αντιπάλους όπως ήταν ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και η ΑΕΚ, τους κοίταξε στα μάτια και κέρδισε τις εντυπώσεις και δύο βαθμούς. Τα χάλασε ώς ένα βαθμό με την ΑΕΛ, όμως προχθές απέναντι στο Παραλίμνι επανήλθε και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Η ομάδα του Χρύση Μιχάηλ «φώναξε» πως δεν είναι… πυροτέχνημα. Και καλή ομάδα διαθέτει και πολλά ψυχικά αποθέματα. Έφθασε στην επιτυχία κάνοντας ολική ανατροπή.

Τι κι αν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε και με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε το τρίποντο. Σημαντική επιτυχία, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήλθε, δίνοντας αυτοπεποίθηση και δυναμική ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα, άφησε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην Κατηγορία, πέντε βαθμούς πίσω της. Ο Μιχαήλ δημιούργησε ανταγωνιστικό σύνολο, που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο, έχει πλάνο και διεκδικεί σε κάθε ματς βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ