aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Έργο Χρύση Μιχαήλ

Καρμιώτισσα: Έργο Χρύση Μιχαήλ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πορεία αλλά και η παρουσία της Καρμιώτισσας τις πρώτες 10 αγωνιστικές, αποτελούν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η νεοφώτιστη ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα απέναντι στους «μεγάλους» και μέτρησε έξι βαθμούς, έχοντας απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Το τι έχει παρουσιάσει έως τώρα η Καρμιώτισσα, αποτελεί έργο του Χρύση Μιχαήλ. Ο νεαρός Κύπριος τεχνικός δημιούργησε σύνολο που φέρει τη δική του ταυτότητα. Ως ποδοσφαιριστής, δούλεψε με αξιόλογους προπονητές και απορρόφησε αρκετά στοιχεία τα οποία εφαρμόζει στην ομάδα του.

Επίσης, κάνει καλό «διάβασμα» των αντιπάλων, δουλεύει αρκετά στην τακτική και σε συνδυασμό με την αφοσίωση των παικτών του, η Καρμιώτισσα παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Αυτό που θα μετρήσει για τον Μιχαήλ, είναι στο τέλος της σεζόν η ομάδα του να επιτύχει τον στόχο της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ