aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Δεν θα πέσει αμαχητί

Καρμιώτισσα: Δεν θα πέσει αμαχητί

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ως παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουν τίποτα να χάσουν, χαρακτηρίζουν στην Καρμιώτισσα τον σημερινό (16:00) αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Χωρίς κανένα άγχος, οι ποδοσφαιριστές του Γιαννάκη Ποντικού θα παραταχθούν στο γήπεδο με σκοπό να κάνουν την έκπληξη και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών μπορεί να έχουν θέσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταρχικό στόχο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραδώσουν αμαχητί την πρόκριση στην «Κυρία». Το έργο της Καρμιώτισσας δυσκολεύουν, ακόμα περισσότερο οι απουσίες με τις οποίες θα παραταχθεί.

Συγκεκριμένα εκτός πλάνων τέθηκαν αμφότεροι οι δύο τερματοφύλακες Τούμπας και Κυριακίδης. Ως εκ τούτου στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί ο 18χρονος Κίττος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Στη διάθεση του ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει ούτε τον Πέρεζ, που είναι τιμωρημένος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ