aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈτσι πανηγύρισαν τον τίτλο

Έτσι πανηγύρισαν τον τίτλο

Η 26η Μαρτίου του 2016 έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της Ιστορίας της Καρμιώτισσας. Είναι η ημέρα που το όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου των Πάνω Πολεμιδιών έγινε πραγματικότητα!

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την πιο γλυκιά τους ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, στην τελευταία αγωνιστική από τον Οθέλλο (1-5), όμως πανηγύρισαν την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία ως πρωταθλητές, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι «άλλες εποχές», του τραγουδιού «Είμαστε πια πρωταθλητές», ήρθαν για την Καρμιώτισσα κι αυτό που κανείς στον σύλλογο της Λεμεσού δεν τολμούσε ούτε καν να φανταστεί το 1979 όταν λήφθηκε η απόφαση για ίδρυση του σωματείου, είναι πλέον γεγονός.

Κι αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας της Καρμιώτισσας. Στη διοίκηση που ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας, στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες που έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν μέσα στο γήπεδο για την υλοποίηση των στόχων που τέθηκαν από την αρχή της σεζόν, και στους οπαδούς που στήριξαν με την παρουσία και τη φωνή τους τις προσπάθειες των ερυθρόλευκων.

karmiotissa panigirismoi titlou

Όλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι έτσι ώστε η Καρμιώτισσα να δει το όνειρό της να πραγματοποιείται. Και όπως είναι απολύτως λογικό, ο πρόεδρος Νίκος Παπάς και οι συνεργάτες του, που ανάλαβαν τα ηνία του σωματείου το 2006 και από το Αγροτικό κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα στην Α’ Κατηγορία, νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι για τις αμέτρητες ώρες που αφιέρωσαν απ’ τη ζωή τους για το σωματείο.

Η απονομή του τίτλου έγινε το βράδυ στο οίκημα του σωματείου, που από νωρίς το πρωί είχε φορέσει τα γιορτινά του. Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση έφτασαν στο οίκημα με το λεωφορείο, και γνώρισαν την αποθέωση από εκατοντάδες φίλους της ομάδας.

karmiotissa panigirismoi

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ