aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕπενδύουν πάρα πολλά σε αυτούς

Επενδύουν πάρα πολλά σε αυτούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δύο 20χρονοι Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές, ο Στέλιος Πόζογλου και ο Μανώλης Σάλιακας (φωτό) έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και ο Λιάσος Λουκά τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο πρώτος που αγωνίζεται στην επίθεση παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο δεύτερος που αγωνίζεται στην άμυνα προέρχεται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στα φιλικά ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες και σε αυτούς η Καρμιώτισσα ποντάρει πολλά, καθώς πρόκειται για νέα παιδιά, διψασμένα για διάκριση. Και οι δύο θεωρούν την ομάδα των Πολεμιδιών ως ένα καλό σταθμό στην καριέρα τους για να πάρουν περισσότερα εφόδια και να κάνουν ένα πιο δυνατό άλμα στη συνέχεια.

Η νεοφώτιστη ομάδα φαίνεται πως έχει κάνει καλές κινήσεις με βάση τον προϋπολογισμό της και επενδύει πολλά στον ενθουσιασμό των ποδοσφαιριστών της. Δεν θα είναι και η πιο εύκολη αποστολή η υλοποίηση του στόχου της παραμονής, όμως θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ