Χρύσης Μιχαήλ: «Έχω παράπονο και θα το μιλήσω με τα παιδιά»

Στις μακρινές πάσες της Δόξας που δεν μπόρεσε η ομάδα του να αναχαιτίσει απέδωσε ο Χρύσης Μιχαήλ την έκβαση της αναμέτρησης με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε 3-0, όμως ισοφαρίστηκε και ο Κύπριος τεχνικός δεν έκρυψε ότι έχει παράπονο από την συμπεριφορά της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Εμείς όμως δεν θα θέλαμε να ζήσουμε αυτή την τροπή. Βρεθήκαμε από το 3-0 να ισοφαριστούμε.  Κάποιες συνθήκες που συναντήσαμε στο παιχνίδι με τις μακρινές μπάλες φάνηκε πως δεν ήμασταν έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε Χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς. Μέσα από αυτά τα παιχνίδι μπορείς να κερδίσεις πράγματα.

Πρέπει να καταλάβουμε πως τα παιχνίδια τελειώνουν στο τελευταίο σφύριγμα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στο σύνολο των παιχνιδιών. Έχω όμως παράπονο και θα το μιλήσω με τα παιδιά για τις συνθήκες του τελευταίου αγώνα και τα τελευταία λεπτά. Είναι δύσκολο να το δεχτούμε. Είναι παιχνίδι μάθημα. Θέλω να ευχηθώ στον Καρλίτος και τη σύντροφο του όσο πιο γρήγορα να αναρρώσουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ