aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΖητούν προστασία της ομάδας

Ζητούν προστασία της ομάδας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Θα μπορούσαν να καμαρώνουν για τους βαθμούς και τις εντυπώσεις που κέρδιζε η Καρμιώτισσα στην παρθενική παρουσία της στην Α’ Κατηγορία. Η υπόθεση, όμως, με τους ύποπτους φακέλους της ΟΥΕΦΑ προκάλεσε προβλήματα στους παράγοντές της.

Οι τρεις φάκελοι που την αφορούν στην τρέχουσα σεζόν έφεραν αναστάτωση στον σύλλογο και οι φίλοι της ομάδας αισθάνονται προσβεβλημένοι. Όπως γίνεται κατανοητό, ζητούν την προστασία της Καρμιώτισσας, η οποία ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τη νεολαία της περιοχής που εδρεύει και όχι να στιγματίζεται στο φίλαθλο κοινό για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στα παιχνίδια της.

Σε αυτό το βαρύ κλίμα, υπάρχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και μάλιστα με πολλές απουσίες. Αυτός είναι και ο λόγος που πονοκεφαλιάζει ο προπονητής Λιάσος Λουκά, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις και να παρατάξει ένα δυνατό σύνολο στο ΓΣΖ.

Οι Κονέ, Γουίλερ είναι δανεικοί από τον Απόλλωνα και δεν θα αγωνιστούν, λόγω συμφωνίας, ο Αντάμοβιτς αποβλήθηκε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ τραυματίες είναι οι Πόλιανετς και Μανογιάν. Πρόκειται για σημαντικές μονάδες και ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με την απόδοσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ