aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤους θέλει όλους σε εγρήγορση

Τους θέλει όλους σε εγρήγορση

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ   

Οι δύο αγώνες που απέμειναν στην α’ φάση για την Καρμιώτισσα, πρώτα με την Ανόρθωση την Κυριακή και έπειτα με τη Νέα Σαλαμίνα, παρουσιάζουν ασφαλώς αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Ο Λιάσος Λουκά, όμως, προετοιμάζει την ομάδα του για να πάρει βαθμούς και να ανέλθει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά, όμως ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό, η προσπάθεια θα συνεχιστεί στη β’ φάση.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εγρήγορση και έτσι θέλει να τους διατηρήσει ο προπονητής τους. Γιατί ρίχνοντας μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα θα διαπιστώσει εύκολα κάποιος πως δεν είναι απίθανο να βρεθεί σε περιπέτειες η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.

Οι παράγοντες που διοικούν τον σύλλογο είναι πεπεισμένοι πως η δουλειά που έχει γίνει το περασμένο καλοκαίρι θα αποφέρει καρπούς. Ήδη το φανερώνουν οι εμφανίσεις της ομάδας, όμως απομένει ακόμη απόσταση μέχρι να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την «Κυρία» τον τιμωρημένο Σταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ