aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤη Δευτέρα (27/06) η «πρώτη» (λεπτομέρειες)

Τη Δευτέρα (27/06) η «πρώτη» (λεπτομέρειες)

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Καρμιώτισσας, πριν από την έναρξη της «ανοικτής» προπόνησης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, θα προηγηθεί το καθιερωμένο προσκύνημα στο ξωκλήσι της Παναγίας της Καρμιώτισσας, βόρεια του Νοσοκομείου Λεμεσού και ακολούθως στις 17:20 ο αγιασμός και ο χαιρετισμός του προέδρου Νίκου Παπά.

Στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία, κατά την οποία οι φίλοι των νεοφώτιστων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα, καθώς και τους άλλους ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν το ρόστερ της περιόδου 2016-17.

Απόντος του  προπονητή Λιάσου Λουκά (βρίσκεται στη Ρόδο για την απόκτηση του διπλώματος UEFA Pro), το γενικό πρόσταγμα θα το έχει ο βοηθός προπονητής Χρίστος Γερμανός, μαζί με τον Τάκη Τάκη, προπονητή τερματοφυλάκων, τον γυμναστή Χρύση Χρυσοστόμου και τον υπεύθυνο αποκατάστασης Φάνο Χατζηκωστή.

Παράλληλα, η ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:30 στο κηποθέατρο Πάνω Πολεμιδιών. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ