aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤα λάθη που στοίχισαν και ο προγραμματισμός

Τα λάθη που στοίχισαν και ο προγραμματισμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ψάχνουν στην Καρμιώτισσα να βρουν τι πήγε λάθος από τη δική τους πλευρά και δεν αποφεύχθηκε ο υποβιβασμός. Αυτό που σίγουρα στοίχισε ήταν οι πολλές ευκαιρίες που δόθηκαν στην ομάδα να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση παραμονή, αλλά χάθηκαν.

Της έλειψε και η τύχη, ενώ επηρέασε και η απουσία του Λιάσου Λουκά, ο οποίος λόγω της τιμωρίας του δεν κοούτσαρε την ομάδα σε πέντε παιχνίδια. Πιο πολύ όμως έφταιξε το μικρό ρόστερ, αφού στα κρίσιμα σημεία ο προπονητής δεν είχε όλες τις επιλογές στη διάθεσή του. Και μια ομάδα με τον προϋπολογισμό της Καρμιώτισσας σαφώς και επηρεάστηκε από τις απώλειες λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

Όσον αφορά στα θέματα προγραμματισμού, από εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Λιάσος Λουκά. Ο Κύπριος τεχνικός, όπως πληροφορούμαστε, θα εξετάσει και κάποιες άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια, εκ των οποίων η μια είναι από τη Νέα Σαλαμίνα. Πρώτα όμως θα μιλήσει με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας, Νίκο Παπά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ