aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΤα εύσημα πάνε και στον Σπόλιαριτς

Τα εύσημα πάνε και στον Σπόλιαριτς

Ο Ελ Αμουχί και ο Μαλόνε σκόραραν για την Καρμιώτισσα που μπήκε με το δεξί στη τελική φάση του πρωταθλήματος, αλλά τα εύσημα πάνε και σε έναν άλλο ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα Αλεξάντερ Σπόλιαριτς, ο οποίος για δεύτερη σερί αγωνιστική αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Κι αν κόντρα στην Ομόνοια, δεν αποζημιώθηκε με βαθμολογικό κέρδος, προχθές απέναντι στην Ένωση συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τρίποντου. Και δεν ήταν μόνο η απόκρουση του πέναλτι του Μέιρα, αλλά η συνολική του παρουσία ενέπνεε σιγουριά. Ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ δεν θέλησε να προσωποποιήσει τη νίκη της ομάδας του, όταν ρωτήθηκε για τον 27χρονο Κύπριο γκολκίπερ. «Έχουμε καλό πνεύμα στην ομάδα. Κερδίζουμε και χάνουμε σαν ομάδα. Δεν είναι μόνο ένας παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ρώσος τεχνικός ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και το… ντεμπούτο του στις επιτυχίες στον πάγκο της Καρμιώτισσας. «Μετά το χαμένο πέναλτι των αντιπάλων παίξαμε πιο δυνατά. Είχαμε μια κακή κόκκινη κάρτα αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου νίκη με την ομάδα. Πλέον δίνουμε έμφαση στο επόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντική για εμάς η β’ φάση. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός», δήλωσε μετά το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ