aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣτο Δασάκι πλήρωσε τα λάθη των παικτών της

Στο Δασάκι πλήρωσε τα λάθη των παικτών της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Καρμιώτισσα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό στο Δασάκι, όμως τίποτε δεν τελειώνει με μια ήττα ή ένα κακό αποτέλεσμα. Η ήττα από τον Εθνικό ήταν η τέταρτη φετινή, όμως όπως και αν ήλθε μπορεί να διαγραφεί στη συνέχεια με επάνοδο στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες.

Παρά την ήττα, με τους 11 βαθμούς που έχει κερδίσει βρίσκεται στην 7η  θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Ο Λιάσος Λουκά έχει ήδη μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι δεν έκαναν καλό παιχνίδι και πλήρωσαν τα λάθη που έκαναν. Η προσοχή, πλέον, εστιάζεται στη συνέχεια, αφού την Κυριακή θα βρεθούν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο Κύπριος τεχνικός  μετά το παιχνίδι στη Λευκωσία θα έχει τον χρόνο, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος,  να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για το πρόγραμμα που ακολουθεί. Τους περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια, πρώτα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ και μετά με αντίπαλο την Ανόρθωση  στο «Αντώνης Παπαδόπουλός».

Οι ποδοσφαιριστές μετά από ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό πρόγραμμα χρειάζονται ανάσες ξεκούρασης και η ανασύνταξη δυνάμεων θα τους βοηθήσει να βρουν τον ρυθμό που μας παρουσίασαν στα περισσότερα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ