aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣτο χέρι της η τυπική εξασφάλιση

Στο χέρι της η τυπική εξασφάλιση

Με τους 24 βαθμούς που έχει μαζέψει η Καρμιώτισσα, σε συνδυασμό με την ποιότητα των εμφανίσεων και το ρόστερ της, μπορεί να σιγουρέψει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Αρκεί να συνεχίζει να αγωνίζεται το ίδιο σοβαρά και με απαιτήσεις.

Παρόλα αυτά, οι κοκκινόμαυροι γνωρίζουν πως για να κερδίσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν και στη νέα περίοδο, θα πρέπει να είναι σοβαροί μέχρι το τέλος. Ακολουθούν μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τα παιχνίδια με Απόλλωνα, Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα.

Ο Απόλλων, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στο Τσίρειο, διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ οι άλλες δύο ομάδες παλεύουν για την είσοδό τους στην εξάδα. Κίνητρα έχει όμως και η ομάδα των Πολεμιδιών αφού οι ποδοσφαιριστές της θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος για να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς.

Ενόψει Απόλλωνα, ο Λιάσος Λουκά δεν υπολογίζει τον Σταύρου, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το περασμένο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ