aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠροβάρει ενδεκάδα, τελευταίες  δοκιμές για τον Λουκά

Προβάρει ενδεκάδα, τελευταίες  δοκιμές για τον Λουκά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελευταίο φιλικό σήμερα για την Καρμιώτισσα, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «DIMCO Αμμόχωστος» (18.00). O Λιάσος Λουκά αναμένεται να προβάρει την ενδεκάδα που προορίζει για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη.

O Κύπριος τεχνικός στοχεύει να διορθώσει ό,τι κρίνεται αναγκαίο ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι πως έχει γίνει καλή προετοιμασία, όπως τονίζεται από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Οι πλείστοι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει καλά στοιχεία και θα βοηθήσουν την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τα αποτελέσματα που θα συμβάλουν στην προσπάθεια παραμονής στην Κατηγορία.

Ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την τεχνική ηγεσία, όπως οι Βοσκανιάν, Σάλιακας, Αρότσα, Πόζογλου και Αντάμοβιτς, θεωρείται σίγουρο πως θα αποτελέσουν τη βάση στο νέο πρωτάθλημα. Ακόμη και οι έμπειροι Κύπριοι ποδοσφαιριστές Σταύρου και Βαττής θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για τον προπονητή τους. Ανεβασμένος παρουσιάστηκε στα φιλικά ο Πάντος, ο οποίος θα διεκδικήσει θέση βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ