aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠαίρνει Βαττή και Νύκταρη

Παίρνει Βαττή και Νύκταρη

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας athleticlarissa.gr κάνει αναφορά στις αγορές της ΑΕΖ και της Καρμιώτισσας. Η ομάδα των Πολεμιδιών αποκτά τους Ηλία Βαττή και Μιχαλανδρέας Νύκταρης.

Αναλυτικά: «Δεν είναι λίγες οι ομάδες της Κύπρου που κοιτούν την ελληνική αγορά φέτος. Ειδικά οι ΑΕΖ και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, οι οποίες ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία, έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές της Β’ Εθνικής. Η δεύτερη φαίνεται πως ολοκλήρωσε τις πρώτες κινήσεις της και αμφότερες αφορούν ποδοσφαιριστές που έπαιζαν φέτος στην Κρήτη.

Ο ένας είναι ο Ηλίας Βαττής του Κισσαμικού, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους Κύπριους και θα επιστρέψει στη χώρα του. Μετά από μία καλή χρονιά με το δελφίνι στο στήθος, το μόνο που απομένει από την Καρμιώτισσα είναι η ανακοίνωση.

Ο δεύτερος είναι ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης. Ο 16χρονος μέσος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία με τα Χανιά και στην Καρμιώτισσα του προσέφεραν συμβόλαιο. Έτσι και η δική του περίπτωση αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ