aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Όπλο» η εμπειρία του Ταραλίδη

«Όπλο» η εμπειρία του Ταραλίδη

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της Καρμιώτισσας όταν απέκτησε τον Γιάννη Ταραλίδη. Κόντρα στον Άρη (1-1) και την ΑΕΖ (0-0), ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως ανασταλτικός μέσος, σε μια θέση στην οποία αρίστευσε, σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Έδωσε πολλές βοήθειες και στηρίγματα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς, μοίρασε παιχνίδι και γενικά με την ικανότητα και την προσωπικότητά του, η νεοφώτιστη ομάδα ένιωθε περισσότερη ασφάλεια. Ο Ελλαδίτης μεσοαμυντικός έχει να δώσει πολλά στη συνέχεια στη νέα του ομάδα και ο Λιάσος Λουκά αισθάνεται σιγουριά με την παρουσία ενός τόσο έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Γύρω από τη δραστηριότητα του Ταραλιδη στηρίζουν πολλά στην ομάδα των Πολεμιδιών, ενώ άλλο σπουδαίο χάρισμά του είναι η υποδειγματική επαγγελματική του νοοτροπία και οι συμβουλές που δίνει στους νεαρότερους. Η πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα αποτελεί μεγάλο όπλο για τον ίδιο και την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ