aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟ Πούνιν δεν θα στενοχωρήσει τον Αυγουστή

Ο Πούνιν δεν θα στενοχωρήσει τον Αυγουστή

Μετά το τρίποντο απέναντι στην Ανόρθωση και την πρόσφατη ισοπαλία απέναντι στον Άρη, έχει ανοίξει για τα καλά η «όρεξη» στην Καρμιώτισσα. Στην ομάδα των Πολεμιδιών, βλέπουν το σύνολο να παρουσιάζεται πολύ πιο οργανωμένο και συμπαγές με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, οι ποδοσφαιριστές να αποδίδουν καλύτερα, κάτι που γεμίζει άπαντες με αισιοδοξία όσον αφορά στη συνέχεια.

Και πολύ περισσότερο τον ιδιοκτήτη της Καρμιώτισσας, Ντιμίτρι Πούνιν, ο οποίος παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει πράξη τα μετεγγραφικά «θέλω» του Κύπριου προπονητή. Την επόμενη εβδομάδα, το νερό στο αυλάκι των προσθηκών αναμένεται ότι θα… τρέξει ορμητικά και το σύνολο να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που πληρούν τα κριτήρια ώστε να κυνηγήσει την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Στην Καρμιώτισσα είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν (και) τον αντικαταστάτη του Μπεν Σαλάμ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη και σύμφωνα με τον Αυγουστή, θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από την αγωνιστική δράση. Πρόκειται για σοβαρή απώλεια αφού ο 21χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, αποτελούσε βασικό και αναπόσπαστο στέλεχος του αρχικού σχήματος. «Είμαι στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του Μπεν Σαλάμ, θα τον χάσουμε για αρκετό καιρό», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κύπριου προπονητή, ο οποίος προετοιμάζει το πλάνο του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ