aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟ Λιάσος Λουκά παίρνει τις αποφάσεις του

Ο Λιάσος Λουκά παίρνει τις αποφάσεις του

Το τελικό μοντάρισμα για την Καρμιώτισσα θα γίνει στην Κύπρο και ήδη με την επιστροφή της ομάδας από τη Σλοβενία, ο Λιάσος Λουκά θα έχει την ευκαιρία να αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά παιχνίδια που θα προγραμματιστούν στη συνέχεια.

Το αυριανό φιλικό παιχνίδι που ήταν ορισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο των Πολεμιδιών με την Ομόνοια, όπως ανακοινώθηκε αναβλήθηκε. Η νεοφώτιστη ομάδα έχει φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα προετοιμασίας, ωστόσο τα δυνατά φιλικά κρίνονται ως απαραίτητα για να διαπιστώσει η τεχνική ηγεσία σε ποια κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές.

Οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις επί του συγκεκριμένου σκέλους. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά σε ποιους θα βασιστεί για την τελική ενδεκάδα, αν και ορισμένοι φαίνεται πως έχουν προβάδισμα στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού.

Για παράδειγμα οι Ταραλίδης, Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς και Λακόμπε που θα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της μεσοαμυντικής γραμμής, βγάζουν μάτια με την παρουσία τους και πάνω σε αυτούς θα στηρίξει πολλά η Καρμιώτισσα για να παρουσιαστεί με απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ