aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΝα διατηρήσει τις ψηλές αποδόσεις της

Να διατηρήσει τις ψηλές αποδόσεις της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Καρμιώτισσα καλείται να παραμείνει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης μέχρι τέλους. Η πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα του Λιάσου Λουκά είναι εξαιρετική, όμως τα ματς που θα κρίνουν την τελική κατάταξη της είναι αυτά που ακολουθούν. Ειδικότερα δε αυτό της αγωνιστικής που ακολουθεί με την Δόξα στο Μακάρειο.

Εδώ και μερικές μέρες το παιχνίδι αυτό έχει λάβει τον χαρακτήρα του τελικού. Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις και το μυαλό τους θα «δουλεύει» στους ρυθμούς του παιχνιδιού με την Δόξα. Αν καταφέρουν να κάνουν ό,τι και στις δύο προηγούμενες φορές που αγωνίστηκαν μαζί της, που την κέρδισαν ισάριθμες φορές, θα έχουν κάνει το πιο σημαντικό βήμα για να  παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Λουκά, πλην του Μανογιάν δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και με όλους τους υπόλοιπους στη διάθεση του θα  καταστρώσει τα πλάνα του. Οι επιδόσεις και οι εμφανίσεις είναι σε ψηλά επίπεδα και έτσι θέλουν να παραμείνουν οι ερυθρόμαυροι μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ