aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜετρά δυνάμεις κόντρα στη Μάριμπορ

Μετρά δυνάμεις κόντρα στη Μάριμπορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρώτο φιλικό επί σλοβένικου εδάφους θα δώσει το απόγευμα η Καρμιώτισσα, με αντίπαλο τη Μάριμπορ. Θα είναι το δεύτερο τεστ για την ομάδα των Πολεμιδιών, η οποία δύο μέρες πριν αναχωρήσει από την Κύπρο είχε αναμετρηθεί με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (1-4).

Οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στο Μάριμπορ από τη Δευτέρα και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 30 Ιουλίου. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έπιασαν δουλειά στο αθλητικό κέντρο και μέσα από τις διπλές προπονήσεις και τα τέσσερα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί αναμένεται πως η ομάδα θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Θα έχει δύσκολη αποστολή το προπονητικό τιμ μέχρι να ετοιμάσει την ομάδα που όλοι θέλουν, όμως είναι κάτι το φυσιολογικό λόγω της παρουσίας αρκετών νέων παικτών.

Τα φιλικά παιχνίδια στη Σλοβενία θα δώσουν την ευκαιρία στον Λιάσο Λουκά να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, πριν καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα ριχτεί η Καρμιώτισσα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Εκτός από το σημερινό φιλικό, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν επίσης την Αμκάρ Περμ Ρωσίας (22/7), την Ιρόνι Άσντοντ Ισραήλ (24/7) και την ΝΚ Ζάγκρεμπ Κροατίας (27/7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ