aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚερζάκοφ: «Μίλησα με τον πρόεδρο, η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω»

Κερζάκοφ: «Μίλησα με τον πρόεδρο, η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω»

Την αποχώρηση του από την Καρμιώτισσα ανακοίνωσε ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ, μετά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό με 0-2 στο Τσίρειο. Ο Ρώσος προπονητής κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους μαυροπράσινους κάθισε στον πάγκο και όπως μεταδόθηκε από την Cablenet έδινε εντολές ο Φλορίν Μπράτου, ο οποίος προσλήφθηκε προ ημερών για να ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο.

«Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για το τι περνάμε και για την ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται κάποιες μεγάλες αλλαγές γιατί η περίοδος είναι πολύ δύσκολη. Μίλησα με τον πρόεδρο, με τους ποδοσφαιριστές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Με αυτή την κίνηση θέλω να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει και να κάνει αυτό που πρέπει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα και στους παίκτες. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο Ρώσος προπονητής και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, χωρίς να επιτρέψει στους δημοσιογράφους να θέσουν ερωτήματα για την απόφασή του να παραιτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ