aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο

Καρμιώτισσα: Θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο

Στο κύπελλο μπορεί η Καρμιώτισσα να δέχθηκε την ήττα – αποκλεισμό από την Ομόνοια, εκφράζοντας και παράπονα για τη διαιτησία μέσω ανακοίνωσης που συνοδεύεται από βίντεο με τις φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε, όμως στο πρωτάθλημα στα τελευταία τρία ματς είναι αήττητη.

Αρχικά δύο ισοπαλίες με τον Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος» (1-1) και με το Παραλίμνι εκτός έδρας (0-0) και την τελευταία αγωνιστική, νίκη επί της Δόξας (2-1) στο Τσίρειο.

Γι’ αυτό και στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο αήττητο, που θα της επιτρέψει είτε να διατηρήσει την αντίπαλό της στους 16 βαθμούς είτε να της ξεφύγει.

Άλλωστε, έδειξε ότι μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια. Ο Χρίστος Χαραλάμπους ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του και είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο, προσδοκώντας σε καλή εμφάνιση και κυρίως βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ