aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Τέλος στο σερί, αλλά δεν εκτροχιάστηκε

Καρμιώτισσα: Τέλος στο σερί, αλλά δεν εκτροχιάστηκε

Απαλλαγμένοι από την πίεση και το άγχος, οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας προετοιμάζονται εντατικά ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο. Πρόκειται για το προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν και τελευταίο που δίνουν εντός έδρας, προσδοκώντας ότι θα φτάσουν στο ζητούμενο.

Η ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1) και η ήττα από την ΑΕΛ (0-3), φρέναραν απότομα το σερί τεσσάρων διαδοχικών για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, ωστόσο δεν την εκτροχίασαν βαθμολογικά. Ο κόουτς της Καρμιώτισσας, προσπαθεί να βρει κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτι που εννοείται δεν είναι καθόλου εύκολο.

Από τη στιγμή που υλοποιήθηκε ο στόχος της παραμονής, η σκέψη βρίσκεται στις καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο, οφείλουν να συμπεριφερθούν επαγγελματικά μέχρι και το επόμενο παιχνίδι με τον Ακρίτα (27/5), κλείνοντας όσο γίνεται καλύτερα τη φετινή σεζόν. Η διοίκηση, την ίδια ώρα, άρχισε να τρέχει θέματα που άπτονται του προγραμματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ