aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Ψάχνει δεύτερη νίκη στο Τσίρειο

Καρμιώτισσα: Ψάχνει δεύτερη νίκη στο Τσίρειο

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η Καρμιώτισσα, που υποδέχεται την Ομόνοια στο Τσίρειο (17:00, Cablenet1), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, που προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα επιδιώξει επάνοδο στις επιτυχίες ώστε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Με τον Κερζάκοφ στον πάγκο της ακόμη δεν πανηγύρισε, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει σήμερα στην έδρα της.

Ακόμη, στο Τσίρειο, η Καρμιώτισσα σε έξι αγώνες πέτυχε μόλις μια νίκη, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε εκεί ως γηπεδούχος, επί της Δόξας (2-1), στις 26 Νοεμβρίου 2022. Ακολούθησαν πέντε παιχνίδια, στα οποία μέτρησε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η αξιοποίηση της έδρας, λοιπόν, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, σε μια προσπάθεια να βλέπει μόνο μπροστά και πως θα πετύχει και μαθηματικά το συντομότερο την παραμονή στην Κατηγορία.

Ο Κερζάκοφ μετρά την επάνοδο των Μπεν Σαλάμ και Χούμποτσαν, που ήταν τραυματίες. Ο πρώτος, με δήλωσή του στη σελίδα του Συλλόγου, έστειλε μήνυμα ετοιμότητας και «δίψας» για να βοηθήσει την ομάδα σε επίτευξη του στόχου της. Επίσης, διαθέσιμοι θα είναι και πάλι οι Ελ Αλουχί και Γκαστανιάγα, που απουσίασαν την προηγούμενη αγωνιστική λόγω καρτών.
Κώστας Καλλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ