Η Καρμιώτισσα, μπορεί να μην κέρδισε τον προχθεσινό αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (1-1), αλλά έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, που με τον Φλορίν Μπράτου στον πάγκο της είναι αναγεννημένη, στα τελευταία επτά ματς, από τις 12 Απριλίου έως και σήμερα, δηλαδή σ’ ένα μήνα, αγνοεί την ήττα. Έχει απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.
Πορεία που πιστώνεται κατά κύριο λόγο στον Ρουμάνο τεχνικό, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που ανέκαμψαν και έχουν σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα. Επόμενο παιχνίδι είναι την Τετάρτη με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα».
Ήδη στην Καρμιώτισσα, ιδιαίτερα μετά τη μαθηματική παραμονή της στην Κατηγορία, σκέφτονται την επόμενη σεζόν σε συνδυασμό με την προσπάθεια να κλείσει την τρέχουσα περίοδο με όσο το δυνατό μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Ο στόχος είναι, να δημιουργηθεί ακόμη πιο δυνατό σύνολο, έχοντας υψηλότερες βλέψεις.