aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: «Παγκόσμιου επιπέδου πρώην παίκτης ο διάδοχος του Αυγουστή»

Καρμιώτισσα: «Παγκόσμιου επιπέδου πρώην παίκτης ο διάδοχος του Αυγουστή»

Πολύ κοντά στην πρόσληψη νέου προπονητή βρίσκεται η Καρμιώτισσα. Όπως ενημέρωσε η ομάδα των Άνω Πολεμιδιών ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ντιμίτρι Πούνιν έκανε την οικονομική υπέρβαση και συμφώνησε με έναν παγκοσμίου επιπέδου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι στην αρχή της προπονητικής του καριέρας.

Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ, o οποίος έκανε σπουδαία κεριέρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ως προπονητής εργάστηκε στις Τομ Τομσκ και Νίζνι Νοβγκοροντ, από την οποία αποχώρησε τον Ιούλιο του 2022.

H ανακοίνωση της Καρμιώτισσας

👉 Όπως σήμερα έγινε γνωστό, η ομάδα μας έλυσε κοινή συναίνεση την συνεργασία της με τον προπονητή μας κο. Αυγουστη. Από την 1η στιγμή, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας, κος 𝗗𝗺𝗶𝘁𝗿𝗶𝘆 𝗣𝘂𝗻𝗶𝗻 ξεκίνησε τις διεργασίες για την αναζήτησή του επόμενου προπονητή της 𝗞𝗮𝗿𝗺𝗶𝗼𝘁𝗶𝘀𝘀𝗮 𝗙𝗖.

Με αστραπιαίες κινήσεις και χωρίς να υπολογίζει το οικονομικό κόστος, κατάφερε να αποσπάσει το ΝΑΙ και να κάνει την υπέρβαση με έναν παγκόσμιου επιπέδου πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στόχος του κυρίου Punin είναι να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε!!!

🔶 Μέσα στις επόμενες λίγες ωρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ