aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Ούχριν για τον πάγκο της

Καρμιώτισσα: Ούχριν για τον πάγκο της

Ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ, που δούλεψε στο παρελθόν και στην ΑΕΛ (2010) είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Καρμιώτισσας. Είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η έναρξης της συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών και τον Τσέχο προπονητή αφού έχει προκύψει καταρχήν συμφωνία.

Τελευταία ομάδα του 54χρονου τεχνικού ήταν η Ντιναμό Βουκουρεστίου από την οποία αποχώρησε στις 9 Μαρτίου. Προηγουμένως, αφού αποχώρησε από την ΑΕΛ, δούλεψε στις Τιμισοάρα, Ντιναμό Τμπίλισι με την οποία κατέκτησε το νταμπλ, Βικτόρια Πλζεν, Ντιναμό Μινσκ, Σλάβια Πράγας, Μλάντα Μπόλεσλαβ, Γκαζ Μετάν.

Την ίδια ώρα, η νεοφώτιστη ομάδα προχώρησε σε συμφωνία και με τον Τόνι Αντωνίου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Αντωνίου διετέλεσε παλαιότερα τεχνικός διευθυντής στον Άρη επί προεδρίας Σταύρου Δημοσθένους. Ούχριν και Αντωνίου θα «χτίσουν» την ομάδα της Καρμιώτισσας, με την παρουσία επενδυτή να δίνει τη δυνατότητα για ποιοτικές προσθήκες και τη δημιουργία δυνατού συνόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ