aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Μεγάλη ανάγκη στο πρώτο παιχνίδι χωρίς Χρύση Mίχαηλ

Καρμιώτισσα: Μεγάλη ανάγκη στο πρώτο παιχνίδι χωρίς Χρύση Mίχαηλ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Χρύσης Μιχαήλ αποτελεί παρελθόν από την Καρμιώτισσα, καθώς ενημέρωσε χθες τον πρόεδρό της, Δημήτρη Βραχίμη, ότι η απόφασή του είναι οριστική. Έτσι στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα αρχίσει στις 16:00, την ευθύνη στον πάγκο θα έχει ο Φίλιππος Φιλίππου.

Οι μαυροκόκκινοι θα έχουν μάλιστα και μία σημαντική απουσία, καθώς ο Ισμαΐλ Σάσι θα εκτίσει την ποινή του. Επίσης, αμφίβολη έως πολύ δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Ευσταθίου, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με τον Εθνικό. Αντιθέτως επιστρέφει στη διάθεση του προπονητικού τιμ ο Κενάν Μπαργκάν. Η κατάσταση για την Καρμιώτισσα έγινε πάρα πολύ δύσκολη, καθώς βρίσκεται στον πυθμένα με τέσσερις βαθμούς απόσταση από τον 13ο Εθνικό. Γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τη νίκη σήμερα, ενώ η βαθμοθηρία θα είναι πολύ σημαντική σε όλα τα ματς στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ