aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Για το άλμα και το +7

Καρμιώτισσα: Για το άλμα και το +7

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Καρμιώτισσα παίζει στην έδρα της μ’ έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο μαζί της, την παραμονή στην Κατηγορία. Βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από τον Εθνικό και με επιτυχία σήμερα (18:00), θα κάνει βαθμολογικό άλμα και την ίδια ώρα θα ξεφύγει τους αντιπάλους της στους επτά βαθμούς. Είναι παιχνίδι στα μέτρα της και βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες και εάν αποδώσει το ίδιο καλά με προηγούμενα ματς, η ομάδα του Μιχαήλ είναι πιο κοντά στην επιτυχία.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μαλεκκίδη, Μπουμπαγκάρι και Σάββα. Αντιθέτως, επανέρχονται οι Νεοφύτου και Χρίστου. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Απόλλωνα, που η Καρμιώτισσα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της έως τώρα, τη θέση του τραυματία Μαλεκκίδη θα πάρει ο Χατζηβασίλης. Η Καρμιώτισσα, λοιπόν, στο σημερινό ματς θα παρουσιαστεί με τους Κυριακίδη, Χριστοφή, Μπαράνοφ, Πέρες, Ευσταθίου, Παχίπης, Ρέινολντς, Χατζηβασίλη, Ο. Σάσι, Ι. Σάσι, Ρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ