aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Έχει έτοιμο τριπλό μετεγγραφικό «χτύπημα»

Καρμιώτισσα: Έχει έτοιμο τριπλό μετεγγραφικό «χτύπημα»

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην Καρμιώτισσα στο μετεγγραφικό τοπίο. Γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, σε μια προσπάθεια η ομάδα να ανέλθει περισσότερο βαθμολογικά, με πρώτιστο στόχο να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες και να έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Στην Καρμιώτισσα κινούνται σε γνώριμες λύσεις.

Συγκεκριμένα, υπάρχει συμφωνία με τον Τζον Καστανάγα, τον Ισπανό μέσο (μπορεί να παίξει και ως στόπερ) που πέρασε με επιτυχία από την ΑΕΛ τις σεζόν 2018-20. Την ίδια ώρα, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μετεγγραφών. Ο ένας ποδοσφαιριστής είναι ο Κέβιν Χολτ, Σκωτσέζος αριστερός μπακ (παίζει και ως στόπερ), που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Πάφος FC και Ερμή.

Ο άλλος είναι ο Μαροκινός Καρίμ Λουκίλι, 25χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν στη Ρίγα. Και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές εφόσον περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους και θα επισημοποιηθούν από την Καρμιώτισσα.

Παράλληλα με τις προδιαγραφόμενες προσθήκες, προκύπτει και νέα αποχώρηση Κύπριου ποδοσφαιριστή. Μετά τον Ανδρέα Χρήστου, που συνεχίζει στον Π.Ο Αχυρώνα Ονήσιλο, αποχωρεί και ο Γιάννης Χατζηβασίλης. Για τον 32χρονο επιθετικό έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον οι ΑΕΖ και Πέγεια, που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ