aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Αποφασισμένοι για να φτάσουν στο ζητούμενο

Καρμιώτισσα: Αποφασισμένοι για να φτάσουν στο ζητούμενο

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της σημερινής αποστολής, στην Καρμιώτισσα δηλώνουν αποφασισμένοι ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει προετοιμάσει με κάθε επιμέλεια τους ποδοσφαιριστές και προσδοκεί πως οι εντολές του θα βρουν πιστή εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου «Αλφαμέγα» και η ομάδα των Πολεμιδιών θα πανηγυρίσει σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Κύπριος προπονητής δεν παρασύρεται από το γεμάτο απουσιολόγιο της αντιπάλου. Ξέρει πολύ καλά πως οι πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας του Γιανέφσκι, επιτεύχθηκαν με απουσίες ποδοσφαιριστών. Επομένως, το σημερινό ματς θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και μόνο εάν οι παίκτες του αγωνιστούν με πείσμα, πάθος και δύναμη, θα αυξήσουν τις πιθανότητες για το βαθμολογικό όφελος.

Ο Αυγουστή, την ίδια ώρα, τα λέει με τη διοίκηση, αισιοδοξώντας ότι οι Γιώργος Μαλεκκίδης και Μπακαλί Νταμπό θα ντυθούν στα πορτοκαλί. Οι συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ