aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Ανεβασμένη και αποφασισμένη

Καρμιώτισσα: Ανεβασμένη και αποφασισμένη

Με πείσμα, αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και πρωτίστως χωρίς φόβο, η Καρμιώτισσα εκστρατεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Μετά τα διαδοχικά τρίποντα απέναντι σε Άρη (2-1), Ολυμπιακό (1-0) και ενδιάμεσα τη φιλική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (2-1), η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θέλει να δώσει συνέχεια, ενισχύοντας τη δυναμική της. Το έργο της, ασφαλώς, δεν είναι εύκολο στο ΓΣΠ, ωστόσο απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο, φτάνοντας στον στόχο της.

Ο Αλεξάντερ Κάτσκεβιτς δεν υπολογίζει στον Χριστοφή, ο οποίος υπέστη στο τελευταίο φιλικό τεστ ρήξη χιαστού. Επίσης, εκτός επιλογών είναι ο Μπεν Σαλάμ που συμπλήρωσε κάρτες. Αντιθέτως, σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση είναι οι Αβραάμ, Μαλόν σε σχέση με το προηγούμενο ματς, την ίδια ώρα που ο Τζανακάκης επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ