aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Ανέβασε ταχύτητα και έγινε καπνός

Καρμιώτισσα: Ανέβασε ταχύτητα και έγινε καπνός

Εκμεταλλεύτηκε το αριθμό πλεονέκτημα από το 8ο λεπτό, βρήκε γκολ με τον Νίκο Καλτσά (36΄), απέδρασε από το «Τάσος Μάρκου» με τη νίκη, ανήλθε στους 40 βαθμούς και αυτομάτως, ξέγνοιασε για τα καλά πλέον από τον βραχνά της επικίνδυνης ζώνης.

Η Καρμιώτισσα, σε άλλο ένα σημαντικό 90λεπτο, τούτη τη φορά απέναντι στο Παραλίμνι, ανίχνευσε τον δρόμο που οδηγούσε στο τρίποντο, δείγμα της ποιότητας των παικτών που διαθέτει.

Στα τέσσερα τελευταία ματς (ΑΕΛ 2-0, Ακρίτας 1-0, Παραλίμνι 1-0) κέρδισε τα τρία εξ αυτών και στο άλλο εξήλθε ισόπαλη (Ανόρθωση 1-1). Πίστωσε στο ταμείο 13 από τους 16 βαθμούς που διεκδίκησε, «φωνάζοντας» πως πανάξια ανανεώνει την παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

Ο κόουτς της ομάδας των Πολεμιδιών, Φλορίν Μπράτου, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη αμέσως μετά το τέλος της προχθεσινής αναμέτρησης, είπε τα ακόλουθα: «Είμαστε στο τέλος της χρονιάς και είναι δύσκολο να δώσω κίνητρα στους ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Σε λίγες μέρες έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ