aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Ανδρονίκου... η επιστροφή! (ανακοίνωση)

Καρμιώτισσα: Ανδρονίκου… η επιστροφή! (ανακοίνωση)

Σε νέα προσθήκη προχώρησε η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πολεμιδιών έκανε το αναμενόμενο και ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με ένα «δικό» της παιδί, τον Θεόδωρο Ανδρονίκου, κάτι για το οποίο είχαμε κάνει αναφορά σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ πριν από μέρες.

«Ένα “δικό” μας παιδί επέστρεψε στην Καρμιώτισσα, στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και στην οποία αγωνίστηκε με το ανδρικό σύνολο σε ηλικία μόλις 16 ετών», αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του. «Ο Θεόδωρος Ανδρονίκου έπειτα από ένα οδοιπορικό 2 χρόνων στην Όσιγιεκ Κροατίας και έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες σε ένα πλήρως επαγγελματικό περιβάλλον, ενσωματώνεται και πάλι στην αγαπημένη του ομάδα υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 2 χρόνων», τονίζει.

Και καταλήγει η Καρμιώτισσα στην ανακοίνωση της: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο του θα βοηθήσει στον στόχο που έχει τεθεί ενόψει της επομένης σεζόν. Το σωματείο Καρμιώτισσα Πολεμιδιών καλωσορίζει τον Θεόδωρο και εύχεται πολλές επιτυχίες με την κυανέρυθρη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ