aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕπιθυμεί την ενίσχυση με τον Γουίλερ

Επιθυμεί την ενίσχυση με τον Γουίλερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για την Καρμιώτισσα και τον προπονητή της Λιάσο Λουκά, το φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (9/8) με την Καλλονή, θα αποτελέσει το πιο σημαντικό τεστ πριν από τον παρθενικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Το φιλικό θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο κοινοτικό γήπεδο των Πάνω Πολεμιδιών.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει αποφασίσει σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί και κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι κοντά στις τελικές του αποφάσεις. Ο Λουκά επιθυμεί την απόκτηση του Χρίστου Γουίλερ με δανεισμό από τον Απόλλωνα, για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ομάδα που θα παρουσιάσει στη νέα σεζόν δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτήν που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Από το περσινό ρόστερ, θέση βασικού διεκδικούν οι Άλκης Χριστοφή, Ευγένιος Κυριάκου, Ανδρέας Κυριάκου και Σταμάτης Πάντος.

Εκτός κανονικού προγράμματος προετοιμασίας είναι οι Όρντος και Αρότσα, οι οποίοι πιθανόν να χάσουν το φιλικό της ερχόμενης Τρίτης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ