aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕπίσημο φιρμάνι για την επιστροφή Γκαστανιάγα στην Κύπρο

Επίσημο φιρμάνι για την επιστροφή Γκαστανιάγα στην Κύπρο

Tην απόκτηση του Τζον Γκαστανιάγα,  ανακοίνωσε η Καρμιώτισσα. Ο Ισπανός μέσος (μπορεί να παίξει και ως στόπερ) που πέρασε με επιτυχία από την ΑΕΛ τις σεζόν 2018-20 αποτελεί το δεύτερο χειμερινό απόκτημα για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Στην Καρμιώτισσα, διατηρούν ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του Απόλλωνα, καταβάλλοντας προσπάθειες ώστε να ντύσουν στα πορτοκαλί τον Μπακαλί Νταμπό. Ο κόουτς Σωφρόνης Αυγουστή, ξέρει καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή θητεία τους στον Απόλλωνα, τα είπε με τον ευέλικτο επιθετικό και συμφώνησαν.

Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και αυτό που απέμεινε είναι να δοθεί η έγκριση από τη διοίκηση του Κίρζη. Η Καρμιώτισσα δεν μένει αδιάφορη ούτε για τον Γιώργο Μαλεκκίδη του Απόλλωνα. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η Καρμιώτισσα ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηβασίλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ