aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕνδιαφέρον για τον Τζιούμπα και… 88% πιθανότητες

Ενδιαφέρον για τον Τζιούμπα και… 88% πιθανότητες

Ενδιαφέρον της Καρμιώτισσας για τον Άρτεμ Τζιούμπα προκύπτει σύμφωνα με τις πληροφορίες, με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών να επιθυμεί το «μπαμ» στην επίθεση ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για 34χρονο Ρώσο επιθετικό, ύψους 196 εκατοστών, με τεράστια καριέρα στην πατρίδα του μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Ζενίτ (249 συμμ. / 108 γκολ) και Σπαρτάκ Μόσχας (166 συμμ. / 38 γκολ). Τελευταία ομάδα ήταν η τουρκική Ντεμίρσπορ, από την οποία έμεινε ελεύθερος στις αρχές του Νοεμβρίου. Αγωνίστηκε επίσης 55 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του και πέτυχε 30 γκολ, ενώ συνολικά στην επαγγελματική του καριέρα έχει σκοράρει 195 γκολ σε 526 συμμετοχές.

Η γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt.com» δίνει 88% πιθανότητες για ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Δεν αποκλείεται λοιπόν, το ενδεχόμενο μετά τον Κακόριν να κατηφορίσει στο νησί μας και ένας άλλος μεγάλος Ρώσος επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ