aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈμειναν οι υπογραφές με τον Βαττή

Έμειναν οι υπογραφές με τον Βαττή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κοντά στην απόκτηση του Ηλία Βαττή, είναι η Καρμιώτισσα.  Ο 30χρονος επιθετικός έλυσε και τυπικά τη συνεργασία του με τον Κισσαμικό και επαναπατρίζεται, καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Καρμιώτισσα.

Αυτό που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η απόκτησή του με την υπογραφή των συμβολαίων. Ο Λιάσος Λουκά γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και ποντάρει πάνω στα προσόντα και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει.

Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης και το πέρασμά του από αρκετές ομάδες, τον έχει βοηθήσει να γίνει πιο ουσιαστικός και πιο έμπειρος.

Αν τελικά πέσουν και οι υπογραφές θα πρόκειται για μία σημαντική μετεγγραφή για την προσφυγική ομάδα, αφού θα ισχυροποιηθεί στα άκρα της επίθεσης.

Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, καθώς υπάρχουν ακόμη ανοικτές θέσεις και στις τρεις γραμμές της ομάδας του.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ