aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕλεύθερα και χωρίς άγχος

Ελεύθερα και χωρίς άγχος

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Καρμιώτισσα, όμως έδειξε και σε προηγούμενες αναμετρήσεις πως δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα. Κάπως έτσι θα «αντισταθεί» και το απόγευμα η ομάδα του Λιάσου Λουκά. Το γεγονός ότι η Καρμιώτισσα δεν έχει βαθμολογικό άγχος, της δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ελεύθερα και να προσπαθήσει για το καλύτερο, καθώς πρόκειται για αγώνα πρόκληση.

Εκτός πλάνων είναι ο Σταύρου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ πιθανό να προφυλαχθεί και ο Όρντος. Η Καρμιώτισσα έχει στο ενεργητικό της σπουδαίες εμφανίσεις και οι 24 βαθμοί που έχει μαζέψει τα λένε όλα. Στην παρθενική της παρουσία στην Α’ κατηγορία, η ομάδα των Πολεμιδιών έχει αποδείξει πως έκανε σωστή δουλειά το καλοκαίρι, με τους ποδοσφαιριστές που έχει φέρει.

Μάλιστα, αν καθαρίσει έγκαιρα την παραμονή της όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες των πλέι άουτ, η προσοχή θα επικεντρωθεί και στον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, είναι πλέον πιο «σοφοί» και μπορούν να οργανωθούν καλύτερα για του χρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ