aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕλ Αλουχί να τον πιεις στο ποτήρι!

Ελ Αλουχί να τον πιεις στο ποτήρι!

Μία λαμπάδα ίσα με τον μπόι του Μουνίρ Ελ Αλουχί πρέπει να ανάψουν στην Καρμιώτισσα. Ο βιρτουόζος Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την ομάδα των Πολεμιδιών, κάνοντας ομολογουμένως τη μεγάλη διαφορά. Κάτι που έπραξε και προχθές με τη Δόξα.

Εκτός από το γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ των πορτοκαλί και ο πρώτος (πλέον) σε λεπτά συμμετοχής (34 ματς, εκ των οποίων 1 φορά έπαιξε ως αλλαγή) πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τεράστια επιρροή στον τρόπο ανάπτυξης του συνόλου. Από τα πόδια του περνά η μπάλα στις πλείστες των επιθετικών προσπαθειών, «φωνάζοντας» γενικώς με την απόδοσή του ότι έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να διεκδικήσει θέση σε πολύ πιο ανταγωνιστικό ρόστερ.

Ο γεννημένος στην Ολλανδία Ελ Ελουχί που διατέλεσε επί σειρά ετών παίκτης της Μπρέντα, μετρώντας παραλλήλως για δύο σεζόν από τη Χέλμοντ Σπορ,  απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, θέτοντας τον πήχη πιο ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ