aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈχει να επιλύσει ένα τεράστιο πρόβλημα

Έχει να επιλύσει ένα τεράστιο πρόβλημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Καρμιώτισσα έχει να επιλύσει το πρόβλημα με το πρόστιμο των 50 χιλιάδων ευρώ που έχει επιβάλει ο αθλητικός δικαστής για χειραγώγηση του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ (1-6).

Ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Παπάς, έχει επαφές με αξιωματούχους της ΚΟΠ για να βρεθεί τρόπος αποπληρωμής του ποσού, κάνοντας εισήγηση να καταβληθεί με δόσεις. Με την ελπίδα πως θα δείξει κατανόηση η ομοσπονδία και θα αποδεχθεί την εισήγηση.

Από εκεί και πέρα, αλλες δύο προπονήσεις έχει στη διάθεσή του ο Λιάσος Λουκά για να ετοιμάσει την ομάδα, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Εθνικό στο ΓΣΖ. Η ψυχολογία μετά από αρκετό διάστημα είναι σε καλό επίπεδο και με τον αέρα της βαθμολογικής ασφάλειας που έχει, θα προσπαθήσει να φτάσει σε άλλη μια νίκη, απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο.

Η αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει οι ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη επί της Δόξας (2–1), αποτελεί θετικό στοιχείο στην προσπάθεια της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη, κερδίζοντας και άλλους βαθμούς. Βασικές μονάδες έχουν βρει τον καλό εαυτό τους και αυτό κάνει τους παράγοντες του συλλόγου να είναι πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ