aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΔιατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας

Διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τον βαθμό που πήρε η Καρμιώτισσα στο προχθεσινό της παιχνίδι με τον Εθνικό, έφτασε στους 24 βαθμούς. Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει αυξήσει στο συν 13 την απόστασή της από τη Δόξα που βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς και στο συν 9 από τον Άρη που είναι στην 11η θέση.

Στον προχθεσινό αγώνα στο ΓΣΖ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, απάντησε με τα γκολ των Βαττή και Μπάρμπαρο, τα οποία στο τέλος εξαργυρώθηκαν με ένα βαθμό. Το τελικό 2-2 ήταν ένα αποτέλεσμα που τους άφησε όλους ευχαριστημένους. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά μπορεί πλέον να νιώθει σαφώς πιο άνετη, καθώς μόνο με αυτοκτονία μπορεί να υποστεί τέτοιες απώλειες που θα επιτρέψουν στον Άρη και στη Δόξα να την προσπεράσουν.

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως το τελευταίο με τον Εθνικό, η Καρμιώτισσα έδειξε χαρακτήρα, πάλεψε για το βαθμολογικό όφελος και στο τέλος πήρε αυτό που άξιζε. Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει μπροστά της άλλα τέσσερα παιχνίδια για να ολοκληρώσει τη σειρά των υποχρεώσεών της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο στο ΓΣΖ, ακολούθως με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, την Ανόρθωση στο ΓΣΖ και τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Πρόκειται για πολύ δύσκολα ματς, στα οποία καλείται να παρουσιάσει το καλύτερό της αγωνιστικό πρόσωπο για να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος. Γι’ αυτό και χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της ως σημαντικός έστω κι ο ένας βαθμός που πήρε στην αναμέτρησή της με τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ