aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑπό την Καρμιώτισσα στην Εθνική

Από την Καρμιώτισσα στην Εθνική

Με την επιστροφή του στην Εθνική Ελπίδων «φλερτάρει» ο Μανώλης Σάλιακας του Ολυμπιακού. Ο 20χρονος δεξιός μπακ χαφ παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός για ένα χρόνο από τους πρωταθλητές Ελλάδας στην Καρμιώτισσα.

Ο Σάλιακας μετράει 5 συμμετοχές – μέχρι τώρα – με τη νέα του ομάδα, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις (στο εγχώριο πρωτάθλημα και την Youth League) με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, κατακτώντας το πρωτάθλημα και αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

Την Παρασκευή (4/11) ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» του εν όψει του φιλικού αγώνα με την Κύπρο και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να΄ναι μέσα.

Κάτι που εφόσον συμβεί, θα σημάνει την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ελπίδων έπειτα από ένα χρόνο, δεδομένου πως η πρώτη και τελευταία (μέχρι την επόμενη) συμμετοχή καταγράφηκε στις 13 Οκτωβρίου του 2015 στον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία κι ενώ στο βιογραφικό του υπάρχουν πολλές συμμετοχές με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ