aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑκολουθεί παιχνίδι-τελικός

Ακολουθεί παιχνίδι-τελικός

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα στο Μακάρειο, είναι κάτι σαν τελικός για την Καρμιώτισσα. Ο λόγος είναι απλός: Αν η ομάδα των Πολεμιδιών κερδίσει, θα φτάσει στους 23 βαθμούς και θα βρεθεί στο +12 από την αντίπαλο της.

Το πλεονέκτημα που θα αποκτήσει θα είναι τεράστιο και ασφαλώς θα είναι το πιο σημαντικό βήμα για να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στην Α’ Κατηγορία. Φυσικά, ούτε και η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα, όμως με «διπλό» στη Λευκωσία όλα αρχίζουν να γίνονται πιο απλά.

Ο Λιάσος Λουκά άρχισε ήδη να προετοιμάζει την ομάδα του, με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη την Κυριακή. Εκτός πλάνων θα είναι Μανογιάν, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση.

Ο Κύπριος τεχνικός δουλεύει μαζί με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων, που στο προηγούμενο παιχνίδι στοίχισαν στην ομάδα. Σημασία έχει πάντως, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όλες οι γραμμές να παρουσιαστούν με συνοχή και με τους παίκτες σε άριστη αγωνιστική κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ