aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα – Πάφος FC 0-6: Πάρτι κορυφής με καλεσμένη την πληγωμένη Καρμιώτισσα (vid)

Καρμιώτισσα – Πάφος FC 0-6: Πάρτι κορυφής με καλεσμένη την πληγωμένη Καρμιώτισσα (vid)

Εξάστερο… πάρτι έστησε η Πάφος FC με καλεσμένη την πληγωμένη και ουραγό Καρμιώτισσα, την οποία νίκησε με 6-0 για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ του δεύτερου γκρουπ, στο «Στέλιος Κυριακίδης» ως τυπικά φιλοξενούμενη. Τα γκολ πέτυχαν οι Πάντσεον, Μέρφι (δις), Μπεριγκό και Τόρες (δις).

Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη με συνολικά γκολ 14-1. Ανέβηκε στους 48 βαθμούς και στην κορυφή του Β’ γκρουπ, προσπερνώντας τον ΑΠΟΕΛ.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική η Καρμιώτισσα. Μοιραία γνώρισε την 18η φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα (μαζί με την Ένωση περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα) και έμεινε στους 23 βαθμούς και την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με δέκα παίκτες από το 27′ έπαιξε η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, μετά την αποβολή του Καψού.

Το ματς

Καταιγιστική ήταν η Πάφος FC σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Δημιούργησε συνολικά δέκα τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων τις δύο κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ. Αρχικά ήταν ο Πάντσεον στο 15’ που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με συρτό δυνατό σουτ εντός περιοχής, μετά από απομάκρυνση του Κίττου. Στο 37’ ο Μέρφι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Άγγλος έφυγε απέναντι από τον νεαρό τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας, τον πέρασε και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Με δέκα έμεινε η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών στο 27’, μετά από αποβολή του Καψού με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Φωτίου αρχικά έδειξε κίτρινη σε μαρκάρισμα στον Μέρφι. Ο Χριστοδούλου που βρισκόταν στο VAR τον κάλεσε να δει τη φάση, κάτι που έπραξε και τελικά άλλαξε την απόφαση του. Το πλάνο πάντως δεν ξεκαθαρίζει αν όντως ήταν μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα.

Από εκεί που έμεινε στο πρώτο μέρος συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο η παφιακή ομάδα, από το ξεκίνημα του οποίου έδειξε τις «άγριες» διαθέσεις της. Μόλις στο 53’ κατάφερε να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίκτυα με τον Μπεριγκό μετά από ωραίο γύρισμα του Πάντσεον. Σε ένα πεντάλεπτο Μέρφι (67’) και Τόρες (72’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους. Αρχικά ο Άγγλος πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό γκολ, αφού πλάσαρε ιδανικά τον Κίττο σε τετ α τετ. Στη συνέχεια ο Αργεντίνος ανενόχλητος στη μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε, ενώ στο 79’ ο ίδιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Σε κενή εστία μετά από απομάκρυνση του νεαρού τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας διαμόρφωσε το τελικό 6-0.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Κίττος, Χριστοφή (62′ Χέρσκοβιτς), Πέρεζ, Σάββα (46′ Κωμοδίκης), Χρίστου (Μ. Σάσι), Ρέινολντς, Νεοφύτου, Καψός, Χατζηβασίλης (62′ Σουμπουνού), I. Σάσι, Ρομό (80′ Γενεθλίου).

Πάφος FC (Στιβ Κωνσταντινίδης): Ρούτκο, Σάιθ, Κβίντα, Αραγιούρι (46′ Αντωνίου), Φουρ, Αουρέλιο (60′ Βαλεριάνος), Καμπράλ, Πάνιτς (71′ Σπόντας), Μέρφι, Πάντσεον (60′ Κούζικ), Μπεριγκό (60′ Τόρες).

Σκόρερ: – / Πάντσεον 15′, Μέρφι 37′, 67′, Μπεριγκό 53′, Τόρες 72′, 79′

Κίτρινες: Χατζηβασίλης / Πάνιτς

Αποβολές: Καψός / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος.

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος.

AVAR: Σωκράτους Κυριάκος.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ Πρώτη καλή στιγμή για την Πάφος FC, με τον Μέρφι να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

8′ Μακρινό σουτ του Νεοφύτου, σταθερός ο Κίττος.

12′ Κεφαλιά του Πάνιτς, έδιωξε εντυπωσιακά ο Κίττος.

14′ Σουτ του Μπεριγκό στην κίνηση, ψηλά άουτ η μπάλα.

15′ ΓΚΟΛ Ανοίγει το σκορ η Πάφος FC δυνατό συρτό σουτ του Πάντσεον, μετά από απομάκρυνση του Κίττου.


24′ Κεφαλιά του Αραγιούρι, μαζεύει ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας.

27′ Κίτρινη κάρτα στον Καψό για φάουλ στον Μέρφι, εξετάζετα στο VAR για κόκκινη κάρτα. Αλλάζει την απόφαση του ο Φωτίου και δείχνει την απευθείας κόκκινη στον αμυντικό της Καρμιώτισσας.

30′ Κίτρινη στον Χατζηβασίλη για διαμαρτυρίες.

37′ ΓΚΟΛ Διπλασιάζει τα τέρματα της η Πάφος FC με τον Μέρφι. Ο Άγγλος έφυγε απέναντι από τον Κίττο, τον πέρασε και πλάσαρε κενή εστία για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.


41′ Σουτ του Πάντσεον από το ύψος της περιοχής, ψηλά έξω.

44′ «Όχι» του Κίττου σε τετ α τετ του Μέρφι.

45+2′ Κίτρινη στον Πάνιτς για φάουλ στον Ρόμο.

45+3′ Νέα χαμένη ευκαιρία για την Πάφος FC, ξανά με τον Μέρφι που έφυγε απέναντι από τον Κίττο και πλάσαρε άουτ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Αλλαγή για την Πάφος FC, Αντωνίου αντί Αραγιούρι.

46′ Διπλή αλλαγή για την Καρμιώτισσα, Κωμοδικής στη θέση του Σάββα και Μ. Σάσι στη θέση του Χρίστου.

50′ Σουτ του Πάντσεον, σε ετοιμότητα ο Κίττος.

53′ ΓΚΟΛ Τρίτο για την Πάφος FC με τον Μπεριγκό. Ωραία ενέργεια του Πάντσεον στην περιοχή, γύρισε στον Γάλλο που είχε εύκολο έργο να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.


60′ Τριπλή αλλαγή για την Πάφος FC, Βαλεριάνος, Τόρες και Κούζικ, στις θέσεις των Αουρέλιο, Μπεριγκό και Πάντσεον.

62′ Διπλή αλλαγή και για την Καρμιώτισσα, Χέρσκοβιτς και Σουμπουνού αντί των Χριστοφή και Χατζηβασίλη.

67′ ΓΚΟΛ Ξανά με τον Μέρφι η Πάφος FC, τέταρτο γκολ. Ο Άγγλος έφυγε ξανά απέναντι από τον Κίττο και πλάσαρε ιδανικά.


71′ Σπόντας στη θέση του Πάνιτς.

72′ ΓΚΟΛ Και ο Τόρες στον πίνακα των σκόρερ, βρέθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της μικρής περιοχής και με κοντινή καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-5.


79′ ΓΚΟΛ Δεν μπόρεσε να απομακρύνει το γύρισμα του Μέρφι ο Κίττος, έστειλε τη μπάλα στον Τόρες που πλάσαρε σε κενή εστία για το έκτο γκολ της παφιακής ομάδας.


80′ Γενεθλίου στη θέση του Ρόμο.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ