aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα – Ομόνοια 1-2: Έφερε τα κάτω πάνω και ελπίζει στον ΑΠΟΕΛ (vid)

Καρμιώτισσα – Ομόνοια 1-2: Έφερε τα κάτω πάνω και ελπίζει στον ΑΠΟΕΛ (vid)

Η Ομόνοια νίκησε 2-1 με ανατροπή στο 90’+3 την Καρμιώτισσα, ανέβηκε στην πέμπτη θέση και ελπίζει πως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα ηττηθεί από την Νέα Σαλαμίνα. Ενδεχόμενο που θα της δώσει το εισιτήριο για να εισέλθει στο α’ γκρουπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι πράσινοι ισοβαθμούν με τον Απόλλωνα στους 41 βαθμούς, που αγωνίζεται τη Δευτέρα με την ΑΕΛ, ενώ η Νέα Σαλαμίνα έχει 38. Στη διπλή ισοβαθμία με τους κυανόλευκους υπερέχουν, ωστόσο σε τριπλή ισοβαθμία θα μείνουν εκτός πρώτης εξάδας λόγω των συνολικών αποτελεσμάτων ανάμεσα στις τρεις ομάδες. Γι’ αυτό και θέλουν αύριο να εξασφαλίσει έστω έναν βαθμό ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Ήρωας της τελευταίας στιγμής ο Γιούστε, ο οποίος με κεφαλιά στο τρίτο λεπτό της καθυστέρησης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Ανσαριφάρντ στο 77′, ενώ το σκορ άνοιξε ο Καλτσάς στο 62ο λεπτό.

Το ματς

Ολοκληρωτική υπεροχή της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο, που απείλησε έξι φορές με κυριότερες στιγμές στα σουτ των Στράντι (4’, απόκρουση Σπόλιαριτς) και Χαραλάμπους (17’). Οι πράσινοι κυκλοφορούσαν την μπάλα γρήγορα, σήμα κατατεθέν των ομάδων του Σωφρόνη Αυγουστή, πολιορκώντας σχεδόν ασταμάτητα την αντίπαλη περιοχή.

Πότε η αστοχία, πότε ο Σπόλιαριτς κάτω από τα δοκάρια και άλλοτε η τελική πάσα που είτε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, δεν επέτρεψαν στους πράσινους να πάρουν το προβάδισμα. Από την πλευρά της, η Καρμιώτισσα απείλησε μία φορά με δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Ντούμπια, που υποχρέωσε τον Ουζόχο σε απόκρουση με διπλή προσπάθεια.

Η Ομόνοια ήθελε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μετά την ανάπαυλα, εντούτοις η Καρμιιώτισσα ήταν βελτιωμένη επιθετικά και άρχισε να επισκέπτεται πιο συχνά την αντίπαλη περιοχή. Έτσι στο 62’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Καλτσά, έπειτα από σέντρα του Ελ Αλουχί.

Όπως ήταν φυσικό, οι πράσινοι ενέτειναν την πίεσή τους, για να ανατρέψουν το σκορ. Αφού χάθηκαν ευκαιρίες, ήρθε ισοφάρισε με δύο αλλαγές του Αυγουστή. Ο Κακουλλής σέντραρε συρτά και ο Ανσαριφάρντ με δυνατό εντός περιοχής σουτ ισοφάρισε στο 77’.

Το γκολ του Ιρανού μεγάλωσε την πίστη για το πολυπόθητο δεύτερο γκολ από πλευράς πράσινων. Ακόμη περισσότερο όταν ο Μίτσο αποβλήθηκε για φάουλ στον Κακουλλή. Το σκηνικό έγινε μόνιμο στην περιοχή του Σπόλιαριτς και τελικά ήρθε η λύτρωση με κεφαλιά του Γιούστε στο 90’+3 έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κασάμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Αλεξάντερ Κερζάκοφ): Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ελ Αλουχί, Αβραάμ (6′ Γκραντινάρου), Χούμποτσαν, Ανδρονίκου (15′ Ντούμπια), Καλτσάς, Μήτσο, Καστανιάγκα, Νεοφύτου, Γκράβενμπερχ (83′ Γιουσούφ).

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Ουζόχο, Μάθιους, Παναγιώτου, Γιούστε, Κίτσος, Λοΐζου, Κούσουλος (75′ Ντίσκερουντ), Χαραλάμπους (46′ Κασάμα), Σράντι (46′ Ανσαριφάρντ), Μπέζους (65′ Παπουλής), Μπεσεντίν (65′ Κακουλλής).

Σκόρερ: Καλτσάς 62′ / Ανσαριφάρντ 77′, Γιούστε 90’+3

Κίτρινες: Μαλόνε, Γκράβενμπερχ, Καλτσάς / –

Αποβολές: Μήτσο (84′) / –

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Μίκελ Ρέντερ

Α’ Βοηθός διαιτητής: Βίκτορ Σκίτε

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ντένις Γουρντάκουλ

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Γιάκομπ Αλεξάντερ Σάντμπεργκ

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ