aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα - Νέα Σαλαμίνα: Βγάζουν την υποχρέωση και λένε «αντίο»

Καρμιώτισσα – Νέα Σαλαμίνα: Βγάζουν την υποχρέωση και λένε «αντίο»

Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα μετρούν σήμερα δυνάμεις στο «Στέλιος Κυριακίδης», με τους μονομάχους να μην έχουν κανένα ουσιαστικό κίνητρο.

Η πρώτη δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α΄Κατηγορία για δεύτερη διαδοχική σεζόν και η δεύτερη είπε «αντίο» μετά από 11 συναπτά έτη. Στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή σεζόν, απαλλαγμένοι από το άγχος και την πίεση, αμφότερες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, κλείνοντας αν μη τι άλλο την παρουσία στη «μεγάλη» κατηγορία με νίκη.

Η Καρμιώτισσα μετρά 11 ανεπιτυχείς προσπάθειες για να καρπωθεί τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και η Νέα Σαλαμίνα 4. Οι Γιαννάκης Ποντικός και Κωνσταντίνος Μηνά εννοείται πως θα δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες.

Η σκέψη των παραγόντων των δύο ομάδων βρίσκεται ήδη στην επόμενη μέρα ,και, πιο συγκεκριμένα, στις κινήσεις που θα γίνουν ώστε να «χτίσουν» εκείνο το σύνολο που θα κυνηγήσει και θα επιτύχει τον στόχο της επιστροφής στην Α΄Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ