aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα: Τους αρέσει να κοιτούν ψηλά

Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα: Τους αρέσει να κοιτούν ψηλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ήττα της Καρμιώτισσας από τη Δόξα, την περασμένη αγωνιστική, την έβαλε σε μπελάδες, τους οποίους δεν θέλει να μεγαλώσει. Γι’ αυτό και έχει μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο σημερινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά διατηρεί απόσταση τεσσάρων βαθμών από την ουραγό Δόξα και αν δεν επιστρέψει στις επιτυχίες, θα δυσκολέψει η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Παράλληλα, η διοίκηση, όλη την εβδομάδα ήταν κοντά στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Έγιναν πολλά λάθη στο ματς με τους πράσινους της Κατωκοπιάς και η τεχνική ηγεσία ελπίζει πως δεν θα επαναληφθούν. Η άμυνα και το μηδέν παθητικό θα αποτελέσει το κλειδί. Οι Αντάμοβιτς, Ταραλίδης και Βοσκανιάν, αναμένεται πως θα αναλάβουν ηγετικούς ρόλους, ώστε να παρασύρουν και τους άλλους συμπαίκτες τους στην εμφάνιση που θα τους φέρει πιο κοντά στη νίκη.

Όσο για τη Νέα Σαλαμίνα, από τη στιγμή που έθεσε στόχο την πρωτιά στον β’ όμιλο, χρειάζεται το τρίποντο σήμερα. Βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρώτο Ερμή, τον οποίο νίκησε με 4-1 την περασμένη Δευτέρα, και δεν θέλει να μεγαλώσει ξανά η διαφορά. Μάλιστα, με νίκη σήμερα θα περιμένει αυριανό στραβοπάτημα των Αραδιππιωτών, στην αναμέτρηση με τον Άρη, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς.

Η ατυχία για τον Αντόνιο Κονσεϊσάο, είναι η απουσία τριών ποδοσφαιριστών. Εκτός από τον Ρούμπεν Μπρίζιντο, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους μαυροκόκκινους, τέθηκαν εκτός αποστολής οι Νικόλας Εγγλέζου και Νεόφυτος Μιχαήλ. Ο τελευταίος έτσι κι αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν ως βασικός, όμως οι άλλοι ήταν οι βασικοί εξτρέμ στα τελευταία παιχνίδια.

Έτσι, ο Πορτογάλος προπονητής θα προσπαθήσει να βρει τους κατάλληλους αντικαταστάτες. Επικρατέστερος για τη μία από τις δύο θέσεις είναι ο Νασίρ Μάατσι, ενώ υποψήφιοι είναι επίσης οι Γιώργος Κολοκούδιας και Άλεξ Κωνσταντίνου. Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία δεν αναμένεται να προχωρήσει σε άλλες αλλαγές. Η ομάδα είχε καλή απόδοση στο προηγούμενο παιχνίδι της και κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθούν μόνο οι δύο τραυματίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ