aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα: Δεν είναι αστείο

Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα: Δεν είναι αστείο

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αν έλεγε κάποιος πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ότι στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, το Καρμιώτισσα – Νέα Σαλαμίνα θα ήταν αγώνας «έξι βαθμών», η πλειονότητα θα πίστευε πως πρόκειται για αστείο. Πολύ περισσότερο αν λεγόταν -τότε- πως το παιχνίδι θα είχε ενδιαφέρον αναφορικά με τη μάχη για μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Να όμως που πρόκειται για πραγματικότητα, αφού οι 8οι γηπεδούχοι θα αναμετρηθούν σήμερα με τους 7ους φιλοξενούμενους στο ΓΣΖ, στο πλαίσιο της 13ης στροφής του «μαραθωνίου».

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόνο δύο πόντοι, γεγονός που αυξάνει τη σημασία του μεταξύ τους παιχνιδιού. Όλα αυτά, ενώ αύριο ο 6ος Ερμής θα υποδεχθεί την ανεβασμένη και πολύ φιλόδοξη ΑΕΛ, άρα υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να χάσει βαθμούς.

Η Καρμιώτισσα προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ανόρθωσης (1-0) και σήμερα, δίχως άγχος και με πολύ καλή ψυχολογία, θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Ο τεχνικός της, Λιάσος Λουκά, έχει ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για να διεκδικήσουν το πολύτιμο τρίποντο.

anorthosi-karmiotissa-96Η ενδεκάδα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ίδια με το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπως και η τακτική. Άλλωστε, σε κάθε παιχνίδι, η Καρμιώτισσα προσπαθεί να παίξει ανοικτά, να δημιουργήσει ευκαιρίες και αποφεύγει το ταμπούρωμα στην άμυνα. Το ίδιο θα επιχειρήσει και σήμερα.

Από την πλευρά της, η Νέα Σαλαμίνα πήρε σημαντική νίκη επί του Εθνικού (1-0) και σήμερα έχει ενώπιόν της παιχνίδι παρόμοιας φύσης. Κέρδισε και αύξησε τη διαφορά από τους μπλε της Άχνας την περασμένη αγωνιστική, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και απέναντι στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.

Αναφορικά με τις επιλογές του Στάικου Βεργέτη, αναμένεται να επαναφέρει κατά συντριπτικό ποσοστό την ενδεκάδα του αγώνα με τον Εθνικό, αφού μεσοβδόμαδα έδωσε χρόνο σε πολλούς αναπληρωματικούς στο ματς κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ (2-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ